Lidmaatschap

De DSMBS is een landelijke vereniging die tevens een platform levert voor lidmaatschap van de IFSO. Wordt u lid van de DSMBS, dan wordt u automatisch ook lid van de IFSO.

Het DSMBS lidmaatschap geeft daarom recht op deelname aan het IFSO wereld congres en het Europese IFSO congres voor een significant gereduceerd tarief. Tevens ontvangt u toegangscodes voor online access van Obesity Surgery, de officiele journal van de IFSO.

U betaalt per geheel kalenderjaar. Als u zich voor 1 oktober aanmeldt om lid te worden van de DSMBS, dan gaat het lidmaatschap in het huidige jaar in en betaalt u voor het gehele huidige jaar. Meldt u zich aan in oktober, november of december, dan gaat uw lidmaatschap pas in op 1 januari van het volgende jaar. U betaalt dan niet voor het huidige jaar.

Het betreft een doorlopend jaarlidmaatschap voor onbepaalde tijd. Deze wordt in januari van het volgende jaar automatisch verlengd (en geïncasseerd), tenzij u schriftelijk aan het DSMBS Secretariaat voor 1 december opzegt.

U kunt een mail sturen naar het secretariaat van de DSMBS (Anouk Derks –  anouk.derks@twohandsevents.nl) om lid te worden.